Betrouwbaar aannemer in Limburg nodig?

Vertrouw je project met een gerust gevoel toe aan onze gecertificeerde professionals.

Gratis adviesgesprek

Overheden, bedrijven en particulieren…

…vertrouwen met een gerust gevoel op onze kennis en expertise.

Waarom kiezen anderen in Limburg voor Diamo als bouwpartner?

Je wilt gaan bouwen of verbouwen, aanbouwen of renoveren. Dat is natuurlijk een grote klus. Zelf doen kan, maar dat kost enorm veel tijd en stress. Wil je nergens omkijken naar hebben? Wil je de beste kwaliteit? Wil je een zorgeloze oplevering? Kies voor aannemersbedrijf Diamo.

 • Perfectie van begin tot eind
 • Afspraken zijn heilig

 • Zorgeloos (ver)bouwen of renoveren

   

Als ik een klus aan huis gedaan moet hebben, wat ik zelf niet kan of gewoon de tijd niet voor heb, dan schakel ik Ronald van Diamo in. Hij kent altijd de juiste mensen voor de juiste klus. Het fijne is dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat alles goed komt. Dankzij hun eerlijke manier van communiceren, krijg je vooraf duidelijk te horen wat het kost en wat je daarvoor kunt verwachten. Komen ze iets tegen tijdens de klus? Dan weet je ook dat het fijn opgelost wordt. Geen verrassingen dus!

(service)projecten in en rondom de woning (Geleen)

Ik schakel de mannen van Diamo geregeld in. Zo hebben ze bijvoorbeeld in opdracht van mij voor Gemeente Sittard-Geleen een nieuwe toiletgroep gerealiseerd in een basisschool. Het resultaat? Precies zoals ik het wil: perfect! De snelheid van acteren, de kwaliteit van het werk en nakomen van afspraken is bijzonder goed.

Waar ik normaal gesproken elke dag even op de bouw ga kijken of alles goed en volgens afspraak / planning verloopt en of de gewenste kwaliteit gehaald wordt is dat hier niet nodig. De heren van Diamo denken zoals ik en hebben dezelfde kwaliteitseisen als ik heb. Komen ze iets onverwachts tegen, dan kun je er op vertrouwen dat dit pro-actief wordt opgepakt. Kortom: een prettige samenwerking die ik iedereen kan aanbevelen!

Renovatie Gemeente Sittard-Geleen (Sittard), Bouwbegeleiding en Meer

Wil je ook zorgeloos je bouwproject realiseren in Limburg?

Een aannemer zoeken kan een lastige klus zijn. Er is genoeg keuze, maar wie vertrouw je jouw (ver)bouwproject toe? Je droomhuis, aanbouw, nieuwe badkamer, renovatie of verbouwing van je woning of kantoorpand?

Je wilt iemand die alles voor je regelt. Zich houdt aan afspraken, deadlines en budget. En iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Laten dat nou net onze specialiteiten zijn!

Bij ons is afspraak ook echt afspraak! We kiezen voor een transparante aanpak, zonder onaangename verrassingen. Altijd met oog op kwaliteit, een perfecte coördinatie en uitvoering. En het mooiste? Je hebt nergens omkijken naar. Als aannemer regelen wij namelijk alles!

 • Heldere communicatie
 • Subliem vakmanschap

 • Meerwerk? Dat kennen we niet!
Gratis adviesgesprek

Roland Griek (mede-eigenaar)

Ronald Jaspers (mede-eigenaar)

Of het nu gaat om bouwen verbouwen of renoveren, wij realiseren het voor je. We regelen het voor je!

 • Particulieren
 • Gemeenten
 • Bedrijven
 • Stichtingen
 • Overheid

Bouwen doe je met Diamo

Een bouwproject is een complex proces waarin elke stap de volgende stap beïnvloedt. Dat proces brengen we zo transparant mogelijk in kaart, van eerste schets tot en met oplevering. We nemen je zoveel mogelijk werk (en zorgen) uit handen. Van het maken van de berekeningen, aanvragen van vergunningen, planning en aansturing van het bouwteam.

We begeleiden je continu in de beslissingen die gemaakt moeten worden. Daarbij zijn wij pas tevreden, wanneer jij dat bent! We hebben daarom geregeld persoonlijk contact. Net als jij houden ook wij namelijk niet van onaangename verrassingen!

Lijkt je dat wat? Vertel ons dan meer over jouw project!

Stel een vraag

Verbouwen een hele klus? Niet als je met Diamo samenwerkt!

Je wilt comfortabeler wonen of extra ruimte creëren door je huis te verbouwen met een uitbouw. Of misschien wel een kantoor- of winkelpand grondig aanpakken? Dan heb je aan ons de juiste vakmensen!

Als ervaren aannemer in Limburg denken wij met je mee, onderzoeken alternatieven en bedenken oplossingen waar je zelf wellicht niet aan had gedacht. Daarbij brengen we de kosten en planning helder in kaart. En…afspraak is afspraak, met ons weet je waar je aan toe bent! Zonder verrassingen achteraf.

Verbouwen zonder zorgen noemen wij dat! We nemen alle ‘gedoe’ en geregel uit handen en zorgen dat de klus op tijd en binnen budget geklaard is. Komen we een uitdaging tegen, dan leggen we je pro-actief een passende oplossing voor.

Stel een vraag

Renoverendoen wij het liefst zo duurzaam mogelijk!

Diverse gemeentes, zorginstellingen, scholen en eigenaren van woon-, kantoor-, en winkelpanden hebben ons al ingeschakeld voor (duurzame) renovaties. Je werkt immers het liefst samen met gecertificeerde specialisten die zeer ervaren zijn en deskundig te werk gaan. Professionals die houden van heldere communicatie en nakomen van afspraken.

Het esthetische aspect is natuurlijk belangrijk, maar wij kijken altijd graag een stap verder om de kwaliteit van het gebouw en de beleving te verbeteren. Zo weet je zeker dat je pand na oplevering voldoet het aan de eisen ten aanzien van (brand)veiligheid, energiebesparing en comfort. Verder houden we graag rekening met de wensen van gebruikers zoals:

 • Heerlijk binnenklimaat

 • Comfortabel werken en leven
 • Fantastische afwerking in stijl
 • Stimulerende werkomgeving
 • Energiezuinig
 • Lage exploitatiekosten
Stel een vraag

We zijn trots op onze projecten

Deze opdrachtgevers vertrouwen hun (ver)bouw en renovatieprojecten naar volle tevredenheid toe aan ons team professionals.

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek

In heel Limburg

Wij zijn actief in heel Limburg. Onder andere in Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Beek, Elsloo, Stein, Spaubeek, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Roermond, Weert, Venlo, Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Valkenburg, Maastricht en jouw gemeente.

Contact

Contactformulier
+31 85 580 33 33
info@diamorealisatie.nl

Postadres
Economiestraat 61
6135KV Sittard

Bezoekadres
Sittard (route)
Maastricht (route)

Deze website is gemaakt door Scoob