Geen klus te groot…of te klein!

Samen met onze bouwpartners hebben we al vele mooie projecten mogen realiseren voor overheden, bedrijven en particulieren in Limburg.

Gang renovatie

Na waterschade hebben we in deze exclusieve woning een nieuwe meterkast mogen installeren. Samen met de klant hebben we de timmerwerkzaamheden besproken en natuurlijk ook naar wens uitgevoerd.

Badkamer renovatie

De nieuwe situatie en oude situatie. Een wereld van verschil met veel meer rust en samenhang in de badkamer van een gewaardeerde relatie van ons.Deze klant heeft ook een mooie review voor ons achtergelaten: “Wij wilden de badkamer geheel renoveren en de materialen waren al geleverd. Helaas liet de toenmalige aannemer ons in de steek. Diamo Realisatie heeft in dezelfde week alles op alles gezet om de planning voor deze renovatie rond te krijgen. Vooraf was er duidelijkheid over de werkzaamheden, het tijdspad en de kosten. Volledig transparant. De badkamer is prachtig geworden. Professionele , vriendelijke vakmensen, goed onderling overleg en afspraken die werden nagekomen. We werden volledig ontzorgd.”

Duurzame klimaatoplossingen

De klant wilde een duurzame klimaatoplossing die niet te veel zou opvallen. Denk aan een airco / warmtepomp inverter geheel in stijl van de slaapkamer. Deze airco is fluisterstil en esthetisch geĆÆntegreerd in het interieur. šŸ‘‡

Buiten traprenovatie

Wat een verschil tussen de oude en de nieuwe trap, geheel afgestemd en afgewerkt naar de keuze van de klant. Samen komen we tot een optimaal resultaat!

Contructieversteviging monumentaal pand

Onder een monumentaal pand in Maastricht mochten wij de kelder voorzien van extra benodigde constructies. Zo plaatsten we ijzeren balken met ondersabelingsmortel voor de benodigde stevigheid.

Locatie: Maastricht
Opdrachtgever: Particulier
Onderscheidend vermogen: Advies en realisatie

Verbouwen zonder stofoverlast

Overlast van bouwstof staat altijd wel in de top-10 ergernissen tijdens een verbouwing. Als wij een doorbraak maken doen we er dan ook alles aan zodat stof zich zo min mogelijk door de gehele woonkamer of woning verspreid.

Het draait om een goede voorbereiding en goed afgestemde uitvoering. Bij dit project hebben we samen met Firma schoenmakers gezorgd voor een verbouwing zonder overbodige overlast.

Locatie: Koningsbosch
Opdrachtgever: Particulier
Onderscheidend vermogen: Advies en realisatie

Renovatie oude bakkerij

In Koningsbosch zijn we betrokken bij een groot renovatieproject. Samen met Firma schoenmakers zorgen we onder andere voor een uiterst zorgvuldige demontage van deze oude bakkerij.

Locatie: Koningsbosch
Opdrachtgever: Particulier
Onderscheidend vermogen: Advies en realisatie

Woningverbetering

Onlangs mochten we aan de slag om de uitstraling van een woning te verbeteren. Wij zijn erg blij met het resultaat, maar nog belangrijker…de klant ook. šŸ¤©

Locatie: Sittard
Opdrachtgever: Particulier
Onderscheidend vermogen: Advies en realisatie

Zwembad realiseren

De komende zomer ook genieten van een heerlijke zwembad in je eigen tuin? Hier zie je hoe we dat aanpakken. šŸ’Ŗ

Locatie: Sittard
Opdrachtgever: Particulier
Onderscheidend vermogen: Advies en realisatie

Dakraam plaatsen

Voor Diamo is geen klus te klein, onze meerwaarde zit in het coƶrdineren van meerdere disciplines. Maar als U gewoon geholpen wilt worden en Uw wens door ons wilt laten verzorgen kan dit uiteraard.

Locatie: Sittard
Opdrachtgever: Particulier
Onderscheidend vermogen: Advies en realisatie

Deuropening dichten

In een bedrijfspand in Geleen hebben wij een aantal bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd. Bijvoorbeeld het professioneel dichten en afwerken van binnendeuren.

Locatie: Geleen
Opdrachtgever: Gemeente Sittard-Geleen
Onderscheidend vermogen: Realisatie

Vervaardigen maatwerk binnenkozijn

Op basis van de maatvoering en uitstraling van de huidige pui een maatwerk pui realiseren.

Locatie: Geleen
Opdrachtgever: Gemeente Sittard-Geleen
Onderscheidend vermogen: Maatwerk en snelheid van acteren

Kozijn vervangen

Simpele klussen dienen met dezelfde grootse zorg worden uitgevoerd. Zo ook het vervangen van dit kozijn.

Locatie: Geleen
Opdrachtgever: Particulier
Onderscheidend vermogen : Realisatie

Toilet renovatie

Op dit project komt alles samen, opdracht verkregen met de deadline om binnen 6 weken op te leveren.
Het project geheel naar wens van de klant mogen opleveren:

 • Demontage bestaand sanitair, wanden en vloeren
 • E-installatie installeren
 • Waterleidingen omleggen
 • Riolering aanpassen
 • Automatische deur plaatsen
 • (Nood)verlichting installeren
 • Diverse bouwkundige werkzaamheden zoals:
  • Wanden
  • Plafonds
  • Vloeren incl. tegelwerk

Locatie: Sittard
Opdrachtgever: Gemeente Sittard-Geleen
Onderscheidend vermogen: Maincontracting, Diamo fungeert als enige aanspreekpunt

Schadeherstel buitengevel

Alle schades, in deze een inbraakschade aan de buitengevel worden adequaat en snel opgepakt.

Locatie: Maastricht
Opdrachtgever: BelvederĆ© – Gemeente Maastricht
Onderscheidend vermogen: Snel handelen om een adequate oplossing te bieden

Renovatie voegwerk buitengevels

Bij onze opdrachtgever in Sittard hebben wij in een tijdsbestek van drie weken de gehele gevel voorzien van nieuw voegwerk.
In deze was het korte tijdsbestek, het waarborgen van de veiligheid voor werknemers en kinderen van de basisschool extra uitdagend.
Samen met de opdrachtgever en onze contractpartijen alles binnen budget en planning gerealiseerd.

Locatie: Sittard
Opdrachtgever: Stg. Kindante
Onderscheidend vermogen: Realisatie

Betonfundering in tuin

Voor een particuliere klant de voorbereidende werkzaamheden mogen verzorgen. In dit geval de graafwerkzaamheden en het storten van de fundering uitgevoerd zodat de klant zelf het terras en overkapping kon plaatsen. Wij kunnen alles uitvoeren en regelen, maar juist om samen met de klant de juiste afstemming en verhouding te zoeken wie wat doet zorgt ervoor dat we het samen doen en onze meerwaarde optimaal zou zijn.

Locatie: Nattenhoven
Opdrachtgever: Particulier
Onderscheidende vermogen: Realisatie van alleen dat waar de klant behoefte aan heeft

We zijn trots op onze projecten

Deze opdrachtgevers vertrouwen hun (ver)bouw en renovatieprojecten naar volle tevredenheid toe aan ons team professionals.

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek

In heel Limburg

Wij zijn actief in heel Geleen. Onder andere in Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Beek, Elsloo, Stein, Spaubeek, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Roermond, Weert, Venlo, Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Valkenburg, Maastricht en jouw gemeente.

Contact

Contactformulier
+31 85 580 33 33
info@diamorealisatie.nl

Postadres
Economiestraat 61
6135KV Sittard

Bezoekadres
Sittard (route)
Maastricht (route)

google
Rene Severijns
29 maart 2023
google
Carl Migchels
12 december 2022
google
Elly Jeurninck
15 mei 2022

Wij wilden de badkamer geheel renoveren en de materialen waren al geleverd. Helaas liet de toenmalige aannemer ons in de steek. Diamo Realisatie heeft in dezelfde week alles op alles gezet om de planning voor deze renovatie rond te krijgen. Vooraf was er duidelijkheid over de werkzaamheden, het tijdspad en de kosten. Volledig transparant. De badkamer is prachtig geworden. Professionele , vriendelijke vakmensen, goed onderling overleg en afspraken die werden nagekomen. We werden volledig ontzorgd. Heel erg bedankt dat jullie zo snel in zijn gestapt toen we niet meer wisten hoe het verder moest met de badkamer. Diamo Realisatie is echt een aanrader!!

Gratis adviesgesprek staat er.. wat gratis... 90 euro moeten betalen voor het opmeten van de dakkapel om dan meer dan 3 weken te wachten op een offerte. Kan een professioneel bedrijf echt binnen enkele dagen maken. Dan prijzen waar je achterover van valt. Tuurlijk betalen we wel even want er zijn toch geen vakmensen te krijgen of was dit niet de gedachte?

google
Nino Michielse
12 april 2022

Professioneel werk geleverd door vakmensen. Afspraken zijn helder en worden stipt nagekomen. Prettige communicatie omtrent planning van de werkzaamheden. Een aanrader voor zowel een kleine als grote verbouwing.

google
Michael G
8 april 2022

Snelle reactie en denken mee voor het regelen van A tot Z. Goede service, vakmanschap, kwaliteit en erg vriendelijk. Alles wordt goed besproken en nagelopen van opname tot het eind resultaat. Diamo Realisatie is een echte aanrader.

google
Ilja Hony
6 april 2022

I used this company for a lot of construction work and remodeling. As it should be thsi company delivers on time, good work and as promissed. I will recomend this company if you want good and neat work, and if you like things as offered.

google
Eric Janssen
25 februari 2022
google
Ineke Custers
24 oktober 2021

Diamo heeft na goed overleg onze inpandige brievenbus groter gemaakt, waardoor ons zestiger jaren huis weer voldoet aan de eisen van deze tijd. De afspraken waren duidelijk, bij de opname werd geluisterd naar onze wensen en de uitvoering was uitstekend. De vriendelijkheid van alle mensen waar we mee te maken hadden valt op en maakt het fijn om met Diamo samen te werken. Dank jullie wel voor de geklaarde klus!

google
Gaston Vrancken
11 oktober 2021

Ik heb met Diamo reeds diverse projecten gerealiseerd, hetzij op het vlak van (kleinere) nieuwbouw hetzij op het vlak van renovatie. In beide disciplines heeft Diamo zich erg bekwaam getoond. Met name het inlevingsvermogen inzake de klantbeleving en het als bouwteam pro-actief schakelen met andere bouwpartners hebben op mij een blijvende goede indruk achtergelaten. Zij geven nog daadwerkelijk inhoud aan het uitstervende begrip "totaal-ontzorging".

google
Igor Kremers
6 oktober 2021

Heb deze toppers gebeld i.v.m. renovatie badkamer en woonkamervloer. Deze klus diende op korte termijn te gebeuren. Ze zijn snel komen kijken en allebei de klussen op een zeer korte termijn en met goede kwaliteit uitgevoerd. Ben er zeer tevreden over. Nogmaals bedankt mannen.

google
W P
19 april 2021
google
Saskia Appel
22 februari 2021

Wij hebben Diamo ingeschakeld voor de bouwbegeleiding van een groot verbouwingsproject van een pand uit de 18e eeuw. Wij ervaren een zeer prettige samenwerking. Het gevoel van samen invulling geven aan een droom! Dankzij het netwerk van Diamo werken de beste mensen op de juiste klus. We voelen en vullen elkaar aan en daarmee weet Diamo precies wat er moet gebeuren. Zij houden zich aan deadlines en communiceren open en eerlijk. Alles wordt volgens afspraak opgeleverd en daar hou ik van.

google
Marco de vries
12 februari 2021

Als ik een klus aan huis gedaan moet hebben, wat ik zelf niet kan of gewoon de tijd niet voor heb, dan schakel ik Ronald van Diamo in. Hij kent altijd de juiste mensen voor de juiste klus. Het fijne is dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat alles goed komt. Dankzij hun eerlijke manier van communiceren, krijg je vooraf duidelijk te horen wat het kost en wat je daarvoor kunt verwachten. Komen ze iets tegen tijdens de klus? Dan weet je ook dat het fijn opgelost wordt. Geen verrassingen dus!

Deze website is gemaakt door Scoob