Bouwbedrijf in regio Maastricht nodig?

Bouwbedrijf Diamo is al jarenlang de beste keus voor bouwen, verbouwen of renoveren in Maastricht.

Gratis adviesgesprek
+0
Jaar kennis & ervaring
+0
Succesvolle projecten
+0
Team van vakmensen

Zowel particulieren, overheden als bedrijven in Limburg…

…vertrouwen hun project(en) met een gerust gevoel toe aan ons bouwbedrijf.

Met bouwbedrijf Diamo profiteer je ook in regio Maastricht van +20 jaar ervaring met (ver)bouwen!

Je wilt gaan bouwen of verbouwen, aanbouwen of renoveren in Maastricht en omstreken? Dat is natuurlijk een grote klus. Zelf doen kan, maar dat kost enorm veel tijd en stress. Wil je nergens omkijken naar hebben? Wil je de beste kwaliteit? Wil je een zorgeloze oplevering? Kies dan voor bouwbedrijf Diamo.

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring op zak op het gebied van advies, realisatie en begeleiding van diverse bouw- verbouw- en renovatieprojecten, weten wij wel hoe we jouw project het beste geregeld krijgen.

Bekijk onze video
  • +20 jaar vakmanschap
  • Geen klus te klein…of te groot
  • Perfectie van begin tot eind
  • Onverwacht meerwerk? Niet bij ons!

Ook zorgeloos je bouwproject realiseren met een betrouwbaar bouwbedrijf in Maastricht e.o.?

Een bouwbedrijf zoeken kan een lastige klus zijn. Er is genoeg keuze, maar wie vertrouw je jouw (ver)bouwproject toe? Je droomhuis, aanbouw, nieuwe badkamer, renovatie of verbouwing van je woning of kantoorpand?

Je wilt iemand die alles voor je regelt. Zich houdt aan afspraken, deadlines en budget. En iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Laten dat nou net de specialiteiten zijn van ons bouwbedrijf!

Bij ons is afspraak ook echt afspraak! We kiezen voor een transparante aanpak, zonder onaangename verrassingen. Altijd met oog op kwaliteit, een perfecte coördinatie en uitvoering. En het mooiste? Je hebt nergens omkijken naar. Als bouwbedrijf regelen wij namelijk alles!

Gratis adviesgesprek

Of het nu gaat om bouwen, verbouwen of renoveren in Maastricht, ons bouwbedrijf regelt het voor je!

  • Particulieren
  • Gemeenten
  • Bedrijven
  • Stichtingen
  • Overheid

Midden in de verbouwing van een oude bakkerij tot woonhuis hebben we de plannen drastisch moeten wijzigen, de constructie bleek niet voldoende te zijn voor onze ideeën. We hebben met diverse partijen contact gezocht, maar waren als snel verkocht door het unieke concept van Diamo: samen realiseren!

Ze zijn heel open en eerlijk, hebben veel bouwtechnische kennis en weten van aanpakken. Dankzij hun gigantische netwerk waar je gebruik van kunt maken, kun je rekenen op kwaliteit en eerlijke prijzen. En wil je zelf mensen voor bepaalde klussen inschakelen of gewoon zelf aan de slag, dan is dat ook geen probleem. Daarnaast loop je in een project als dit continu tegen (onverwachte) uitdagingen aan. Die worden altijd pro-actief opgelost, op een manier zoals ik dat zelf ook zou doen. Daardoor heb ik in iedere geval veel vertrouwen in de weg die we nog samen te gaan hebben!

Particuliere klant (Koningsbosch)

Ik schakel de mannen van Diamo geregeld in. Zo hebben ze bijvoorbeeld in opdracht van mij voor Gemeente Sittard-Geleen een nieuwe toiletgroep gerealiseerd in een basisschool. Het resultaat? Precies zoals ik het wil: perfect! De snelheid van acteren, de kwaliteit van het werk en nakomen van afspraken is bijzonder goed.

Waar ik normaal gesproken elke dag even op de bouw ga kijken of alles goed en volgens afspraak / planning verloopt en of de gewenste kwaliteit gehaald wordt is dat hier niet nodig. De heren van Diamo denken zoals ik en hebben dezelfde kwaliteitseisen als ik heb. Komen ze iets onverwachts tegen, dan kun je er op vertrouwen dat dit pro-actief wordt opgepakt. Kortom: een prettige samenwerking die ik iedereen kan aanbevelen!

Gemeente Sittard-Geleen

Bespaar meerwerk en stress met ons bouwbedrijf

Doordat wij als bouwbedrijf in regio Maastricht aan de voorkant goed nadenken, continu bijsturen en helder communiceren met alle partijen, besparen we veel onnodig meerwerk en dus kosten.

Dat geeft je de zekerheid dat de bouw niet duurder uitvalt dan begroot. En misschien nog wel belangrijker, we besparen je veel stress.

Stel een vraag

Bouwen met bouwbedrijf Diamo in regio Maastricht

Een bouwproject is een complex proces waarin elke stap de volgende stap beïnvloedt. Dat proces brengen we met ons bouwbedrijf zo transparant mogelijk in kaart, van eerste schets tot en met oplevering.

Daarbij zijn wij pas tevreden, wanneer jij dat bent! We hebben daarom continu persoonlijk contact. Net als jij houden ook wij als bouwbedrijf namelijk niet van onaangename verrassingen!

Gratis adviesgesprek

Verbouwen met ons bouwbedrijf in Maastricht

Je wilt comfortabeler wonen of extra ruimte creëren door je huis te verbouwen met een uitbouw. Of misschien wel een kantoor- of winkelpand grondig aanpakken?

Als ervaren bouwbedrijf in Maasrticht denken wij met je mee, onderzoeken alternatieven en bedenken oplossingen waar je zelf wellicht niet aan had gedacht. En…afspraak is afspraak, met ons weet je waar je aan toe bent! Zonder verrassingen achteraf

Stel een vraag

Renovatieklus in Maastricht? Laat het ons weten

Diverse particulieren, gemeentes, zorginstellingen, scholen en eigenaren van woon-, kantoor-, en winkelpanden hebben ons bouwbedrijf al ingeschakeld voor (duurzame) renovaties.

Je werkt immers het liefst samen met gecertificeerde specialisten die zeer ervaren zijn en deskundig te werk gaan. Professionals die houden van heldere communicatie en nakomen van afspraken.

Vrijblijvende offerte

We zijn trots op onze projecten

Deze opdrachtgevers vertrouwen hun (ver)bouw en renovatieprojecten naar volle tevredenheid toe aan ons team professionals.

Dankzij het netwerk van Diamo profiteer ik van de beste mensen voor de juiste klus. Ze weten precies wat er moet gebeuren, houden zich aan deadlines en communiceren open en eerlijk. Alles wordt volgens afspraak opgeleverd en daar hou ik van.

Particuliere klant (Sittard)

Het fijne is dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat alles goed komt. Dankzij hun eerlijke manier van communiceren, krijg je vooraf duidelijk te horen wat het kost en wat je daarvoor kunt verwachten. Komen ze iets tegen tijdens de klus? Dan weet je ook dat het fijn opgelost wordt. Geen verrassingen dus!

Particuliere klant (Geleen)

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek

In heel Limburg

Wij zijn actief in heel Limburg. Onder andere in Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Beek, Elsloo, Stein, Spaubeek, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Roermond, Weert, Venlo, Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Valkenburg, Maastricht en jouw gemeente.

Contact

Contactformulier
+31 85 580 33 33
info@diamorealisatie.nl

Postadres
Economiestraat 61
6135KV Sittard

Bezoekadres
Sittard (route)
Maastricht (route)

Deze website is gemaakt door Scoob