Jouw (ver)bouwproject in Limburg volledig onder controle?

Laat je ontzorgen door onze experts tijdens het hele bouwproces.

Gratis adviesgesprek

Dé onafhankelijke schakel tussen jou als opdrachtgever en uitvoerende partijen

Heb je al een aannemer ingeschakeld, maar wil je zelf de regie houden over tijd en kosten? Zoek je een onafhankelijk partner die je continu helpt met het maken van de juiste keuzes?

Of je nu een badkamer gaat verbouwen, een complete woning of bedrijfspand, een aanbouw of een opbouw; vertrouw op onze jarenlange kennis en ervaring. Dan weet je zeker dat de bouw niet ten koste gaat van je eigen werkzaamheden, business of gezin.

 • Alles onder controle
  Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het budget en planning, jij houdt de regie en het overzicht.

 • Bouwen zonder verrassingen
  We denken liever vooraf goed na, zo sta je achteraf nooit voor vervelende verrassingen.

 • Meerwerk? Dat kennen we niet.
  Dankzij heldere communicatie en continue bijsturing voorkomen we uitloop en extra kosten. Als er meerwerk is dan is dat alleen op wens van de klant die gedurende het project een wijziging wilt doorvoeren die geen kostenverlagende invloed heeft op het project.

Profiteer ook van meer dan 20 jaar kennis & ervaring!

 • Particulieren
 • Gemeenten
 • Bedrijven
 • Stichtingen
 • Overheid

Ik heb Diamo ingeschakeld voor de bouwbegeleiding van een groot verbouwingsproject van een pand uit de 18e eeuw. Het voelt echt als een samenwerking, we doen het samen! Dankzij hun netwerk profiteer ik van de beste mensen voor de juiste klus. We voelen en vullen elkaar aan en daarmee weet Diamo precies wat er moet gebeuren. Zij houden zich aan deadlines en communiceren open en eerlijk. Alles wordt volgens afspraak opgeleverd en daar hou ik van.

Bouwbegeleiding verbouwing landhuis (Limbricht)

Midden in de verbouwing van een oude bakkerij tot woonhuis hebben we de plannen drastisch moeten wijzigen, de constructie bleek niet voldoende te zijn voor onze ideeën. We hebben met diverse partijen contact gezocht, maar waren als snel verkocht door het unieke concept van Diamo: samen realiseren!

Ze zijn heel open en eerlijk, hebben veel bouwtechnische kennis en weten van aanpakken. Dankzij hun gigantische netwerk waar je gebruik van kunt maken, kun je rekenen op kwaliteit en eerlijke prijzen. En wil je zelf mensen voor bepaalde klussen inschakelen of gewoon zelf aan de slag, dan is dat ook geen probleem. Daarnaast loop je in een project als dit continu tegen (onverwachte) uitdagingen aan. Die worden altijd pro-actief opgelost, op een manier zoals ik dat zelf ook zou doen. Daardoor heb ik in iedere geval veel vertrouwen in de weg die we nog samen te gaan hebben!

Bouwbegeleiding en Aanneming (Deel)projecten (Koningsbosch)

Vertrouw op onze experts

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring op zak op het gebied van advies, realisatie en begeleiding van diverse bouw- verbouw- en renovatieprojecten, weten wij wel hoe we jouw project het beste geregeld krijgen.

Welke taken en verantwoordelijkheden je aan ons wilt uitbesteden bepaal je helemaal zelf! Wil je dat we alleen budget en planning bewaken? Of misschien wil je gewoon echt nergens omkijken naar hebben?

 • Budget en planning bewaken.
 • Adviseren over ideeën en mogelijkheden.
 • Ontwerp, bestek en tekeningen bespreken met architect of ontwerper.

 • Regelen van benodigde (bouw)vergunningen.
 • Inschakelen, plannen en aansturen van de juiste vakmensen.
 • Zorgen dat de bouwmaterialen op tijd aanwezig zijn.

Gratis adviesgesprek

Bouwen binnen budget-principe

Bouwen binnen budget? Dat wil iedereen. Toch is dat in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Het bouwproces kan complex zijn en je komt altijd uitdagingen tegen. Maar daar hoef jij je niet druk over te maken … als je met ons samenwerkt 😉

Voorafgaand aan het project stellen we samen met alle betrokken partijen nauwkeurig het budget en de planning op. Door die duidelijkheid en openheid vooraf, én de financiële en technische controle gedurende het project, zorgen we waar nodig voor tijdige bijsturing.

Stel een vraag

Bespaar meerwerk…en zorgen

Doordat wij aan de voorkant goed nadenken, continu bijsturen en helder communiceren met alle partijen, besparen we veel onnodig meerwerk en dus kosten.

Dankzij onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat uitdagingen, die misschien wel onoplosbaar lijken, in een handomdraai kunnen worden opgelost.

Dat geeft je de zekerheid dat de bouw niet duurder uitvalt dan begroot. En misschien nog wel belangrijker, we besparen je veel zorgen.

Stel een vraag

Jouw project volledig onder controle

Een essentiële sleutelrol tijdens het bouwproces, zo zouden we onze rol als projectleider of bouwbegeleider omschrijven. Dat is ook waarom onze klanten voor ons (blijven) kiezen!

Wij kunnen de volledige verantwoordelijkheid nemen voor het gehele project, inclusief budget en planning. Terwijl jij de regie en het overzicht houdt. Werk je bijvoorbeeld graag samen met je eigen bouwpartners? Geen probleem! Wij zorgen er wel voor dat alles volgens plan verloopt.

Het resultaat van onze slimme projectaanpak is een oplevering zonder gebreken en opleverpunten. Hoe gaaf is dat!?

Stel een vraag

We zijn trots op onze projecten

Deze opdrachtgevers vertrouwen hun (ver)bouw en renovatieprojecten naar volle tevredenheid toe aan ons team professionals.

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek

In heel Limburg

Wij zijn actief in heel Geleen. Onder andere in Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Beek, Elsloo, Stein, Spaubeek, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Roermond, Weert, Venlo, Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Valkenburg, Maastricht en jouw gemeente.

Contact

Contactformulier
+31 85 580 33 33
info@diamorealisatie.nl

Postadres
Economiestraat 61
6135KV Sittard

Bezoekadres
Sittard (route)
Maastricht (route)

google
Rene Severijns
29 maart 2023
google
Carl Migchels
12 december 2022
google
Elly Jeurninck
15 mei 2022

Wij wilden de badkamer geheel renoveren en de materialen waren al geleverd. Helaas liet de toenmalige aannemer ons in de steek. Diamo Realisatie heeft in dezelfde week alles op alles gezet om de planning voor deze renovatie rond te krijgen. Vooraf was er duidelijkheid over de werkzaamheden, het tijdspad en de kosten. Volledig transparant. De badkamer is prachtig geworden. Professionele , vriendelijke vakmensen, goed onderling overleg en afspraken die werden nagekomen. We werden volledig ontzorgd. Heel erg bedankt dat jullie zo snel in zijn gestapt toen we niet meer wisten hoe het verder moest met de badkamer. Diamo Realisatie is echt een aanrader!!

Gratis adviesgesprek staat er.. wat gratis... 90 euro moeten betalen voor het opmeten van de dakkapel om dan meer dan 3 weken te wachten op een offerte. Kan een professioneel bedrijf echt binnen enkele dagen maken. Dan prijzen waar je achterover van valt. Tuurlijk betalen we wel even want er zijn toch geen vakmensen te krijgen of was dit niet de gedachte?

google
Nino Michielse
12 april 2022

Professioneel werk geleverd door vakmensen. Afspraken zijn helder en worden stipt nagekomen. Prettige communicatie omtrent planning van de werkzaamheden. Een aanrader voor zowel een kleine als grote verbouwing.

google
Michael G
8 april 2022

Snelle reactie en denken mee voor het regelen van A tot Z. Goede service, vakmanschap, kwaliteit en erg vriendelijk. Alles wordt goed besproken en nagelopen van opname tot het eind resultaat. Diamo Realisatie is een echte aanrader.

google
Ilja Hony
6 april 2022

I used this company for a lot of construction work and remodeling. As it should be thsi company delivers on time, good work and as promissed. I will recomend this company if you want good and neat work, and if you like things as offered.

google
Eric Janssen
25 februari 2022
google
Ineke Custers
24 oktober 2021

Diamo heeft na goed overleg onze inpandige brievenbus groter gemaakt, waardoor ons zestiger jaren huis weer voldoet aan de eisen van deze tijd. De afspraken waren duidelijk, bij de opname werd geluisterd naar onze wensen en de uitvoering was uitstekend. De vriendelijkheid van alle mensen waar we mee te maken hadden valt op en maakt het fijn om met Diamo samen te werken. Dank jullie wel voor de geklaarde klus!

google
Gaston Vrancken
11 oktober 2021

Ik heb met Diamo reeds diverse projecten gerealiseerd, hetzij op het vlak van (kleinere) nieuwbouw hetzij op het vlak van renovatie. In beide disciplines heeft Diamo zich erg bekwaam getoond. Met name het inlevingsvermogen inzake de klantbeleving en het als bouwteam pro-actief schakelen met andere bouwpartners hebben op mij een blijvende goede indruk achtergelaten. Zij geven nog daadwerkelijk inhoud aan het uitstervende begrip "totaal-ontzorging".

google
Igor Kremers
6 oktober 2021

Heb deze toppers gebeld i.v.m. renovatie badkamer en woonkamervloer. Deze klus diende op korte termijn te gebeuren. Ze zijn snel komen kijken en allebei de klussen op een zeer korte termijn en met goede kwaliteit uitgevoerd. Ben er zeer tevreden over. Nogmaals bedankt mannen.

google
W P
19 april 2021
google
Saskia Appel
22 februari 2021

Wij hebben Diamo ingeschakeld voor de bouwbegeleiding van een groot verbouwingsproject van een pand uit de 18e eeuw. Wij ervaren een zeer prettige samenwerking. Het gevoel van samen invulling geven aan een droom! Dankzij het netwerk van Diamo werken de beste mensen op de juiste klus. We voelen en vullen elkaar aan en daarmee weet Diamo precies wat er moet gebeuren. Zij houden zich aan deadlines en communiceren open en eerlijk. Alles wordt volgens afspraak opgeleverd en daar hou ik van.

google
Marco de vries
12 februari 2021

Als ik een klus aan huis gedaan moet hebben, wat ik zelf niet kan of gewoon de tijd niet voor heb, dan schakel ik Ronald van Diamo in. Hij kent altijd de juiste mensen voor de juiste klus. Het fijne is dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat alles goed komt. Dankzij hun eerlijke manier van communiceren, krijg je vooraf duidelijk te horen wat het kost en wat je daarvoor kunt verwachten. Komen ze iets tegen tijdens de klus? Dan weet je ook dat het fijn opgelost wordt. Geen verrassingen dus!

Deze website is gemaakt door Scoob