Dakkapel plaatsen binnen 1 dag in Limburg

Onze specialisten plaatsen binnen één dag een topkwaliteit dakkapel, zodat je snel en zonder zorgen kunt genieten meer licht, ruimte en leefgenot.

Gratis offerte aanvragen
Dakkapel laten plaatsen in 1 dag

Dakkapel laten plaatsen in 1 dag?

Woon je in Limburg en ben je er al langer over na aan het denken om een dakkapel te plaatsen op je woning, maar ben je bang dat het erg lang gaat duren? Misschien wist je niet dat het mogelijk was, maar Diamo Realisatie zorgt ervoor dat jouw dakkapel binnen 1 dag geplaatst wordt.

Wij zijn officieel gecertificeerd als Prefab+ dakkapel dealer en werken dan ook uitsluitend met de dakkapellen van Prefab+. Samen met onze experts maken wij het mogelijk om binnen een aantal uur jouw dakkapel te plaatsen.

Lees meer over Diamo Realisatie »

Gratis offerte aanvragen

De voordelen van een dakkapel in één dag:

 • Geen onnodig lange verbouwing
 • Plaatsing van de dakkapel in weer en wind
 • Hoge kwaliteit
 • Volop keuze in de breedte van je dakkapel
 • Keuze uit materialen
 • Een verhoogde woningwaarde
 • Geen onnodig lange verbouwing
 • Meer leefruimte
 • Meer licht in de kamer

Dakkapel laten plaatsen in 1 dag

Ons geheimEen goede voorbereiding!

Wij bereiden het plaatsen van je dakkapel zorgvuldig voor zodat we op de dag van de plaatsing geen enkele hindernis meer tegenkomen.

Zo zal er na contact met ons een van onze experts een bezoek bij jou thuis worden ingepland voor een adviesgesprek. Zo krijgen wij een goed beeld van de situatie van jouw dak en de ruimte waar de dakkapel geplaatst wordt.

Na dit bezoek zullen wij op kantoor het benodigde voorwerk doen en zullen we samen met jou een datum inplannen voor het plaatsen van je dakkapel.

Het prefab model van de dakkapel naar jouw keuze wordt in de fabriek al in elkaar gezet en op maat gemaakt, waardoor wij op de dag van plaatsing kunnen werken met een ‘kant-en-klare’ dakkapel.

Gratis offerte aanvragen

Wat kun je verwachten op de dag van plaatsing?

Op de afgesproken dag zullen we ’s ochtends beginnen met het verwijderen van de dakpannen en het dakraam. Ook het gat wordt zorgvuldig op maat gezaagd.

Als we klaar zijn met het voorwerk dan wordt de Prefab dakkapel naar de juiste hoogte getild met behulp van een kraan. Vervolgens kan de dakkapel op het dak worden gezet en wordt deze op de juiste plek neergezet.

Van de buitenkant moet de dakkapel waterdicht worden gemaakt en aan de binnenkant moet de aftimmering nog plaatsvinden. Ook dit regelt Diamo allemaal voor jou!

Zo ligt het dak slechts een paar uurtjes open en kan binnen één dag dus al genieten van jouw dakkapel. Uiteraard nemen wij ook al het bouwafval weer mee, zodat jij minimale overlast ondervindt.

Stel een vraag
Dakkapel laten plaatsen in 1 dag

Kies uit verschillende materialen dakkapellen

De prefab dakkapellen kunnen in meerdere materialen, kleuren en soorten worden gemaakt. De meest gekozen opties zijn echter een kunststof of een houten dakkapel.

De voordelen van een kunststof dakkapel is dat het een zeer duurzaam materiaal is en daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij, ook is kunststof goed in het isoleren.

Daarentegen bieden houten dakkapellen een authentiekere uitstraling en zijn ze iets goedkoper geprijsd dan de kunststoffen versie. Een houten dakkapel heeft wel regelmatig onderhoud nodig en werkt minder isolerend.

De keuze ligt natuurlijk helemaal bij jou. Mocht je er niet uitkomen dan kijken wij graag samen naar de verschillende mogelijkheden en ook naar de uitstraling van je huis.

Gratis offerte aanvragen

Meer informatie ofvrijblijvend advies ?

Vraag snel een gratis offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze dakkapel experts.

 • Gratis adviesgesprek
 • Subliem vakmanschap

 • Geen verrassingen
Gratis adviesgesprek

       

       Of bel direct: 085 580 3333

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek

In heel Limburg

Wij zijn actief in heel Limburg. Onder andere in Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Beek, Elsloo, Stein, Spaubeek, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Roermond, Weert, Venlo, Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Valkenburg, Maastricht en jouw gemeente.

Contact

Contactformulier
+31 85 580 33 33
info@diamorealisatie.nl

Postadres
Economiestraat 61
6135KV Sittard

Bezoekadres
Sittard (route)
Maastricht (route)

Deze website is gemaakt door Scoob