Dakkapel in Sittard plaatsen binnen 1 dag

Onze specialisten plaatsen binnen één dag een topkwaliteit dakkapel (in Sittard), zodat je snel en zonder zorgen kunt genieten meer licht, ruimte en leefgenot.

Offerte aanvragen
Dakkapel laten plaatsen in 1 dag

Dakkapel in Sittard laten plaatsen in 1 dag?

Woon je in Sittard en ben je er al langer over na aan het denken om een dakkapel te plaatsen op je woning, maar ben je bang dat het erg lang gaat duren? Misschien wist je niet dat het mogelijk was, maar Diamo Realisatie zorgt ervoor dat jouw dakkapel binnen 1 dag geplaatst wordt.

Wij zijn officieel gecertificeerd als Prefab+ dakkapel dealer en werken dan ook uitsluitend met de dakkapellen van Prefab+. Samen met onze experts maken wij het mogelijk om binnen een aantal uur jouw dakkapel te plaatsen.

Offerte aanvragen

De voordelen van een dakkapel in één dag:

 • Dakkapel Sittard

 • Geen onnodig lange verbouwing
 • Plaatsing van de dakkapel in weer en wind
 • Hoge kwaliteit
 • Volop keuze in de breedte van je dakkapel
 • Keuze uit materialen
 • Een verhoogde woningwaarde
 • Geen onnodig lange verbouwing
 • Meer leefruimte
 • Meer licht in de kamer

Dakkapel laten plaatsen in 1 dag

Wat kost het plaatsen van een dakkapel in Sittard?

Wat kost een dakkapel in Sittard? Wat is de prijs van een dakkapel? Of wat zijn dakkapel prijzen? Dit zijn vragen die we vaak gesteld krijgen. De precieze dakkapel kosten in Sittard zijn afhankelijk een aantal factoren. Denk aan de dakschuinte, het model, hoogte, materiaalkeuze, breedte en de gekozen opties. Wij werken met prefab dakkapellen, die in de fabriek volledig naar wens en op maat worden gemaakt. Hierdoor profiteer je van een zeer voordelige prijs en razendsnelle plaatsing!

Denk je er ook aan om jouw woning te voorzien van een dakkapel, maar zou je graag eerst een goed beeld willen hebben van dakkapel kosten? Geen probleem! Vraag een gratis offerte aan en we zullen je snel een persoonlijk advies geven met een overzicht van de kosten van het plaatsen van het dakkapel in Sittard.

Prijs dakkapel berekenen

Ons geheimEen goede voorbereiding!

Wij bereiden het plaatsen van je dakkapel in Sittard zorgvuldig voor zodat we op de dag van de plaatsing geen enkele hindernis meer tegenkomen.

Zo zal er na contact met ons een van onze experts een bezoek bij jou thuis worden ingepland voor een adviesgesprek. Zo krijgen wij een goed beeld van de situatie van jouw dak en de ruimte waar de dakkapel geplaatst wordt.

Na dit bezoek zullen wij op kantoor het benodigde voorwerk doen en zullen we samen met jou een datum inplannen voor het plaatsen van je dakkapel.

Het prefab model van de dakkapel naar jouw keuze wordt in de fabriek al in elkaar gezet en op maat gemaakt, waardoor wij op de dag van plaatsing kunnen werken met een ‘kant-en-klare’ dakkapel.

Offerte aanvragen

Wat kun je verwachten op de dag van plaatsing?

Op de afgesproken dag zullen we ’s ochtends beginnen met het verwijderen van de dakpannen en het dakraam. Ook het gat wordt zorgvuldig op maat gezaagd.

Als we klaar zijn met het voorwerk dan wordt de Prefab dakkapel in Sittard naar de juiste hoogte getild met behulp van een kraan. Vervolgens kan de dakkapel op het dak worden gezet en wordt deze op de juiste plek neergezet.

Van de buitenkant moet de dakkapel waterdicht worden gemaakt en aan de binnenkant moet de aftimmering nog plaatsvinden. Ook dit regelt Diamo allemaal voor jou!

Zo ligt het dak slechts een paar uurtjes open en kan binnen één dag dus al genieten van jouw dakkapel. Uiteraard nemen wij ook al het bouwafval weer mee, zodat jij minimale overlast ondervindt.

Stel een vraag
Dakkapel laten plaatsen in 1 dag

Kies uit verschillende materialen dakkapellen in Sittard

De prefab dakkapellen kunnen in meerdere materialen, kleuren en soorten worden gemaakt. De meest gekozen opties zijn echter een kunststof of een houten dakkapel.

De voordelen van een kunststof dakkapel is dat het een zeer duurzaam materiaal is en daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij, ook is kunststof goed in het isoleren.

Daarentegen bieden houten dakkapellen een authentiekere uitstraling en zijn ze iets goedkoper geprijsd dan de kunststoffen versie. Een houten dakkapel heeft wel regelmatig onderhoud nodig en werkt minder isolerend.

De keuze ligt natuurlijk helemaal bij jou. Mocht je er niet uitkomen dan kijken wij graag samen naar de verschillende mogelijkheden en ook naar de uitstraling van je huis.

Gratis offerte aanvragen

Meer informatie ofvrijblijvend advies ?

Vraag snel een gratis offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze dakkapel experts.

 • Actief in heel Sittard
 • Gratis adviesgesprek

 • Subliem vakmanschap

 • Geen verrassingen
Adviesgesprek

       

       Of bel direct: 085 580 3333

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek

In heel Limburg

Wij zijn actief in heel Geleen. Onder andere in Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Beek, Elsloo, Stein, Spaubeek, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Roermond, Weert, Venlo, Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Valkenburg, Maastricht en jouw gemeente.

Contact

Contactformulier
+31 85 580 33 33
info@diamorealisatie.nl

Postadres
Economiestraat 61
6135KV Sittard

Bezoekadres
Sittard (route)
Maastricht (route)

google
Rene Severijns
29 maart 2023
google
Carl Migchels
12 december 2022
google
Elly Jeurninck
15 mei 2022

Wij wilden de badkamer geheel renoveren en de materialen waren al geleverd. Helaas liet de toenmalige aannemer ons in de steek. Diamo Realisatie heeft in dezelfde week alles op alles gezet om de planning voor deze renovatie rond te krijgen. Vooraf was er duidelijkheid over de werkzaamheden, het tijdspad en de kosten. Volledig transparant. De badkamer is prachtig geworden. Professionele , vriendelijke vakmensen, goed onderling overleg en afspraken die werden nagekomen. We werden volledig ontzorgd. Heel erg bedankt dat jullie zo snel in zijn gestapt toen we niet meer wisten hoe het verder moest met de badkamer. Diamo Realisatie is echt een aanrader!!

Gratis adviesgesprek staat er.. wat gratis... 90 euro moeten betalen voor het opmeten van de dakkapel om dan meer dan 3 weken te wachten op een offerte. Kan een professioneel bedrijf echt binnen enkele dagen maken. Dan prijzen waar je achterover van valt. Tuurlijk betalen we wel even want er zijn toch geen vakmensen te krijgen of was dit niet de gedachte?

google
Nino Michielse
12 april 2022

Professioneel werk geleverd door vakmensen. Afspraken zijn helder en worden stipt nagekomen. Prettige communicatie omtrent planning van de werkzaamheden. Een aanrader voor zowel een kleine als grote verbouwing.

google
Michael G
8 april 2022

Snelle reactie en denken mee voor het regelen van A tot Z. Goede service, vakmanschap, kwaliteit en erg vriendelijk. Alles wordt goed besproken en nagelopen van opname tot het eind resultaat. Diamo Realisatie is een echte aanrader.

google
Ilja Hony
6 april 2022

I used this company for a lot of construction work and remodeling. As it should be thsi company delivers on time, good work and as promissed. I will recomend this company if you want good and neat work, and if you like things as offered.

google
Eric Janssen
25 februari 2022
google
Ineke Custers
24 oktober 2021

Diamo heeft na goed overleg onze inpandige brievenbus groter gemaakt, waardoor ons zestiger jaren huis weer voldoet aan de eisen van deze tijd. De afspraken waren duidelijk, bij de opname werd geluisterd naar onze wensen en de uitvoering was uitstekend. De vriendelijkheid van alle mensen waar we mee te maken hadden valt op en maakt het fijn om met Diamo samen te werken. Dank jullie wel voor de geklaarde klus!

google
Gaston Vrancken
11 oktober 2021

Ik heb met Diamo reeds diverse projecten gerealiseerd, hetzij op het vlak van (kleinere) nieuwbouw hetzij op het vlak van renovatie. In beide disciplines heeft Diamo zich erg bekwaam getoond. Met name het inlevingsvermogen inzake de klantbeleving en het als bouwteam pro-actief schakelen met andere bouwpartners hebben op mij een blijvende goede indruk achtergelaten. Zij geven nog daadwerkelijk inhoud aan het uitstervende begrip "totaal-ontzorging".

google
Igor Kremers
6 oktober 2021

Heb deze toppers gebeld i.v.m. renovatie badkamer en woonkamervloer. Deze klus diende op korte termijn te gebeuren. Ze zijn snel komen kijken en allebei de klussen op een zeer korte termijn en met goede kwaliteit uitgevoerd. Ben er zeer tevreden over. Nogmaals bedankt mannen.

google
W P
19 april 2021
google
Saskia Appel
22 februari 2021

Wij hebben Diamo ingeschakeld voor de bouwbegeleiding van een groot verbouwingsproject van een pand uit de 18e eeuw. Wij ervaren een zeer prettige samenwerking. Het gevoel van samen invulling geven aan een droom! Dankzij het netwerk van Diamo werken de beste mensen op de juiste klus. We voelen en vullen elkaar aan en daarmee weet Diamo precies wat er moet gebeuren. Zij houden zich aan deadlines en communiceren open en eerlijk. Alles wordt volgens afspraak opgeleverd en daar hou ik van.

google
Marco de vries
12 februari 2021

Als ik een klus aan huis gedaan moet hebben, wat ik zelf niet kan of gewoon de tijd niet voor heb, dan schakel ik Ronald van Diamo in. Hij kent altijd de juiste mensen voor de juiste klus. Het fijne is dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat alles goed komt. Dankzij hun eerlijke manier van communiceren, krijg je vooraf duidelijk te horen wat het kost en wat je daarvoor kunt verwachten. Komen ze iets tegen tijdens de klus? Dan weet je ook dat het fijn opgelost wordt. Geen verrassingen dus!

Deze website is gemaakt door Scoob