Aannemer nodig in Limburg?

Aannemersbedrijf Diamo is de beste keus voor bouwen, verbouwen of renoveren in Limburg.

Gratis adviesgesprek
+0
Jaar kennis & ervaring
+0
Succesvolle projecten
+0
Team van vakmensen

Particulieren, overheden en bedrijven in Limburg …

… kiezen voor Diamo als aannemer voor hun projecten!

Met aannemersbedrijf Diamo profiteer je in Limburg van +20 jaar ervaring!

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van advies, realisatie en bouwbegeleiding, weten wij wel hoe we jouw bouwproject het beste geregeld krijgen. Of het nu gaat om bouwen, verbouwen, aanbouwen, uitbouwen of renovatie in Limburg, aannemer Diamo regelt het wel voor je!

Welke taken en verantwoordelijkheden je aan ons wilt uitbesteden bepaal je helemaal zelf! Wil je dat we alleen budget en planning bewaken? De juiste mensen regelen? Of misschien wil je gewoon echt nergens omkijken naar hebben? Dan kies je voor een zorgeloze oplevering. Dan kies je Diamo als jouw aannemer.

 • Budget en planning bewaken.
 • Adviseren over ideeën en mogelijkheden.
 • Ontwerp, bestek en tekeningen bespreken met architect of ontwerper.

 • Regelen van benodigde (bouw)vergunningen.
 • Inschakelen, plannen en aansturen van de juiste vakmensen.
 • Zorgen dat de bouwmaterialen op tijd aanwezig zijn.

Bekijk onze video
 • +20 jaar vakmanschap
 • Geen klus te klein…of te groot
 • Perfectie van begin tot eind
 • Onverwacht meerwerk? Niet bij ons!

Dankzij het netwerk van Diamo profiteer ik van de beste mensen voor de juiste klus. Ze weten precies wat er moet gebeuren, houden zich aan deadlines en communiceren open en eerlijk. Alles wordt volgens afspraak opgeleverd en daar hou ik van.

Particuliere klant (Sittard)

Het fijne is dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat alles goed komt. Dankzij hun eerlijke manier van communiceren, krijg je vooraf duidelijk te horen wat het kost en wat je daarvoor kunt verwachten. Komen ze iets tegen tijdens de klus? Dan weet je ook dat het fijn opgelost wordt. Geen verrassingen dus!

Particuliere klant (Geleen)

(ver)bouwen zonder zorgen in Limburg? Aannemersbedrijf Diamo regelt het voor je!

Het zoek van de juiste aannemer kan een lastige klus zijn. Er is keuze genoeg, maar wie vertrouw je jouw (ver)bouwproject toe? Je droomhuis, aanbouw, nieuwe badkamer, renovatie of verbouwing van je woning of kantoorpand?

Je wilt een aannemer in Limburg die alles voor je regelt. Zich houdt aan afspraken, deadlines en budget. En iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Laten dat nou net de specialiteiten zijn van ons aannemersbedrijf!

Bij ons is afspraak ook echt afspraak! We kiezen voor een transparante aanpak, zonder onaangename verrassingen. Altijd met oog op kwaliteit, een perfecte coördinatie en uitvoering.

Gratis adviesgesprek

Of het nu gaat om bouwen verbouwen of renoveren in Limburg, aannemer Diamo staat voor je klaar!

 • Particulieren
 • Gemeenten
 • Bedrijven
 • Stichtingen
 • Overheid

Uniek bouwen binnen budget-principe

Bouwen binnen budget? Dat wil natuurlijk iedereen. Toch is dat in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Een verbouwing of renovatie kan complex zijn en je komt altijd uitdagingen tegen. Maar daar hoef jij je niet druk over te maken … als je met ons aannemersbedrijf in Limburg samenwerkt ?

Voorafgaand aan het project stellen we samen met alle betrokken partijen nauwkeurig het budget en de planning op. Door die duidelijkheid en openheid vooraf, én de financiële en technische controle gedurende het project, zorgen we waar nodig voor tijdige bijsturing.

Dat geeft je de zekerheid dat de bouw niet duurder uitvalt dan begroot. En misschien nog wel belangrijker, we besparen je als aannemer veel stress.

Stel een vraag

Midden in de verbouwing van een oude bakkerij tot woonhuis hebben we de plannen drastisch moeten wijzigen, de constructie bleek niet voldoende te zijn voor onze ideeën. We hebben met diverse partijen contact gezocht, maar waren als snel verkocht door het unieke concept van Diamo: samen realiseren!

Ze zijn heel open en eerlijk, hebben veel bouwtechnische kennis en weten van aanpakken. Dankzij hun gigantische netwerk waar je gebruik van kunt maken, kun je rekenen op kwaliteit en eerlijke prijzen. En wil je zelf mensen voor bepaalde klussen inschakelen of gewoon zelf aan de slag, dan is dat ook geen probleem. Daarnaast loop je in een project als dit continu tegen (onverwachte) uitdagingen aan. Die worden altijd pro-actief opgelost, op een manier zoals ik dat zelf ook zou doen. Daardoor heb ik in iedere geval veel vertrouwen in de weg die we nog samen te gaan hebben!

Particuliere klant (Koningsbosch)

Ik schakel de mannen van Diamo geregeld in. Zo hebben ze bijvoorbeeld in opdracht van mij voor Gemeente Sittard-Geleen een nieuwe toiletgroep gerealiseerd in een basisschool. Het resultaat? Precies zoals ik het wil: perfect! De snelheid van acteren, de kwaliteit van het werk en nakomen van afspraken is bijzonder goed.

Waar ik normaal gesproken elke dag even op de bouw ga kijken of alles goed en volgens afspraak / planning verloopt en of de gewenste kwaliteit gehaald wordt is dat hier niet nodig. De heren van Diamo denken zoals ik en hebben dezelfde kwaliteitseisen als ik heb. Komen ze iets onverwachts tegen, dan kun je er op vertrouwen dat dit pro-actief wordt opgepakt. Kortom: een prettige samenwerking die ik iedereen kan aanbevelen!

Gemeente Sittard-Geleen

Bouw aannemer in Limburg

Een verbouwing of renovatie kan best spannend zijn. Het is immers niet wat je dagelijks voor de kost doet. Wij wel! Als aannemer hebben we in de afgelopen jaren de nodige bouwprojecten succesvol gerealiseerd. We kunnen je dus als geen ander helpen om ook jouw project tot een succes te maken, van eerste schets tot en met oplevering.

Daarbij zijn wij pas tevreden, wanneer jij dat bent! We hebben daarom continu persoonlijk contact. Net als jij houden ook wij als aannemersbedrijf namelijk niet van onaangename verrassingen!

Gratis adviesgesprek

Verbouwen met een aannemer in Limburg

Je wilt extra woonruimte creëren door je huis te verbouwen met een aanbouw of uitbouw. Je badkamer renoveren of je toilet opknappen. Of misschien wel een kantoor- of winkelpand verbouwen?

Voor ons aannemersbedrijf is geen klus te klein…of te groot. We denken continu met je mee, onderzoeken alternatieven en bedenken oplossingen waar je zelf wellicht niet aan had gedacht. Daarbij hebben we een gigantisch netwerk bouwprofessionals en regelen dus altijd de juiste mensen voor de juiste klus.

Stel een vraag

Zoek je een aannemer in Limburg voor een renovatieproject?

Diverse particulieren, overheidsinstanties, zorginstellingen en eigenaren van woon-, kantoor-, en winkelpanden hebben ons aannemersbedrijf ingeschakeld voor (duurzame) renovaties.

Je werkt immers het liefst samen met gecertificeerde specialisten die zeer ervaren zijn en deskundig te werk gaan. Professionals die houden van heldere communicatie en nakomen van afspraken.

Vrijblijvende offerte

We zijn trots op onze projecten

Deze opdrachtgevers vertrouwen hun (ver)bouw en renovatieprojecten naar volle tevredenheid toe aan ons team professionals.

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek

In heel Limburg

Wij zijn actief in heel Limburg. Onder andere in Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Beek, Elsloo, Stein, Spaubeek, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Roermond, Weert, Venlo, Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Valkenburg, Maastricht en jouw gemeente.

Contact

Contactformulier
+31 85 580 33 33
info@diamorealisatie.nl

Postadres
Economiestraat 61
6135KV Sittard

Bezoekadres
Sittard (route)
Maastricht (route)

Deze website is gemaakt door Scoob