Aannemer nodig in regio Geleen?

Aannemersbedrijf Diamo is de beste keus voor bouwen, verbouwen of renoveren in Geleen e.o.

Gratis adviesgesprek
+0
Jaar kennis & ervaring
+0
Succesvolle projecten
+0
Team van vakmensen

Particulieren, overheden en bedrijven in regio Geleen …

… kiezen voor Diamo als aannemer voor hun projecten!

Met aannemersbedrijf Diamo profiteer je in regio Geleen van +20 jaar ervaring!

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van advies, realisatie en bouwbegeleiding, weten wij wel hoe we jouw bouwproject het beste geregeld krijgen. Of het nu gaat om bouwen, verbouwen, aanbouwen, uitbouwen of renovatie in Geleen, aannemer Diamo regelt het wel voor je!

Welke taken en verantwoordelijkheden je aan ons wilt uitbesteden bepaal je helemaal zelf! Wil je dat we alleen budget en planning bewaken? De juiste mensen regelen? Of misschien wil je gewoon echt nergens omkijken naar hebben? Dan kies je voor een zorgeloze oplevering. Dan kies je Diamo als jouw aannemer.

 • Budget en planning bewaken.
 • Adviseren over ideeën en mogelijkheden.
 • Ontwerp, bestek en tekeningen bespreken met architect of ontwerper.

 • Regelen van benodigde (bouw)vergunningen.
 • Inschakelen, plannen en aansturen van de juiste vakmensen.
 • Zorgen dat de bouwmaterialen op tijd aanwezig zijn.

Bekijk onze video
 • +20 jaar vakmanschap
 • Geen klus te klein…of te groot
 • Perfectie van begin tot eind
 • Onverwacht meerwerk? Niet bij ons!

Dankzij het netwerk van Diamo profiteer ik van de beste mensen voor de juiste klus. Ze weten precies wat er moet gebeuren, houden zich aan deadlines en communiceren open en eerlijk. Alles wordt volgens afspraak opgeleverd en daar hou ik van.

Particuliere klant (Sittard)

Het fijne is dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat alles goed komt. Dankzij hun eerlijke manier van communiceren, krijg je vooraf duidelijk te horen wat het kost en wat je daarvoor kunt verwachten. Komen ze iets tegen tijdens de klus? Dan weet je ook dat het fijn opgelost wordt. Geen verrassingen dus!

Particuliere klant (Geleen)

(ver)bouwen zonder zorgen in regio Geleen? Aannemersbedrijf Diamo regelt het voor je!

Het zoek van de juiste aannemer kan een lastige klus zijn. Er is keuze genoeg, maar wie vertrouw je jouw (ver)bouwproject toe? Je droomhuis, aanbouw, nieuwe badkamer, renovatie of verbouwing van je woning of kantoorpand?

Je wilt een aannemer in Geleen die alles voor je regelt. Zich houdt aan afspraken, deadlines en budget. En iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Laten dat nou net de specialiteiten zijn van ons aannemersbedrijf!

Bij ons is afspraak ook echt afspraak! We kiezen voor een transparante aanpak, zonder onaangename verrassingen. Altijd met oog op kwaliteit, een perfecte coördinatie en uitvoering.

Gratis adviesgesprek

Of het nu gaat om bouwen verbouwen of renoveren in regio Geleen, aannemer Diamo staat voor je klaar!

 • Particulieren
 • Gemeenten
 • Bedrijven
 • Stichtingen
 • Overheid

Uniek bouwen binnen budget-principe

Bouwen binnen budget? Dat wil natuurlijk iedereen. Toch is dat in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Een verbouwing of renovatie kan complex zijn en je komt altijd uitdagingen tegen. Maar daar hoef jij je niet druk over te maken … als je met ons aannemersbedrijf in regio Geleen samenwerkt ?

Voorafgaand aan het project stellen we samen met alle betrokken partijen nauwkeurig het budget en de planning op. Door die duidelijkheid en openheid vooraf, én de financiële en technische controle gedurende het project, zorgen we waar nodig voor tijdige bijsturing.

Dat geeft je de zekerheid dat de bouw niet duurder uitvalt dan begroot. En misschien nog wel belangrijker, we besparen je als aannemer veel stress.

Stel een vraag

Midden in de verbouwing van een oude bakkerij tot woonhuis hebben we de plannen drastisch moeten wijzigen, de constructie bleek niet voldoende te zijn voor onze ideeën. We hebben met diverse partijen contact gezocht, maar waren als snel verkocht door het unieke concept van Diamo: samen realiseren!

Ze zijn heel open en eerlijk, hebben veel bouwtechnische kennis en weten van aanpakken. Dankzij hun gigantische netwerk waar je gebruik van kunt maken, kun je rekenen op kwaliteit en eerlijke prijzen. En wil je zelf mensen voor bepaalde klussen inschakelen of gewoon zelf aan de slag, dan is dat ook geen probleem. Daarnaast loop je in een project als dit continu tegen (onverwachte) uitdagingen aan. Die worden altijd pro-actief opgelost, op een manier zoals ik dat zelf ook zou doen. Daardoor heb ik in iedere geval veel vertrouwen in de weg die we nog samen te gaan hebben!

Particuliere klant (Koningsbosch)

Ik schakel de mannen van Diamo geregeld in. Zo hebben ze bijvoorbeeld in opdracht van mij voor Gemeente Sittard-Geleen een nieuwe toiletgroep gerealiseerd in een basisschool. Het resultaat? Precies zoals ik het wil: perfect! De snelheid van acteren, de kwaliteit van het werk en nakomen van afspraken is bijzonder goed.

Waar ik normaal gesproken elke dag even op de bouw ga kijken of alles goed en volgens afspraak / planning verloopt en of de gewenste kwaliteit gehaald wordt is dat hier niet nodig. De heren van Diamo denken zoals ik en hebben dezelfde kwaliteitseisen als ik heb. Komen ze iets onverwachts tegen, dan kun je er op vertrouwen dat dit pro-actief wordt opgepakt. Kortom: een prettige samenwerking die ik iedereen kan aanbevelen!

Gemeente Sittard-Geleen

Bouw aannemer in regio Geleen

Een verbouwing of renovatie kan best spannend zijn. Het is immers niet wat je dagelijks voor de kost doet. Wij wel! Als aannemer hebben we in de afgelopen jaren de nodige bouwprojecten succesvol gerealiseerd. We kunnen je dus als geen ander helpen om ook jouw project tot een succes te maken, van eerste schets tot en met oplevering.

Daarbij zijn wij pas tevreden, wanneer jij dat bent! We hebben daarom continu persoonlijk contact. Net als jij houden ook wij als aannemersbedrijf namelijk niet van onaangename verrassingen!

Gratis adviesgesprek

Verbouwen met een aannemer in Geleen

Je wilt extra woonruimte creëren door je huis te verbouwen met een aanbouw of uitbouw. Je badkamer renoveren of je toilet opknappen. Of misschien wel een kantoor- of winkelpand verbouwen?

Voor ons aannemersbedrijf is geen klus te klein…of te groot. We denken continu met je mee, onderzoeken alternatieven en bedenken oplossingen waar je zelf wellicht niet aan had gedacht. Daarbij hebben we een gigantisch netwerk bouwprofessionals en regelen dus altijd de juiste mensen voor de juiste klus.

Stel een vraag

Zoek je een aannemer in regio Geleen voor een renovatieproject?

Diverse particulieren, overheidsinstanties, zorginstellingen en eigenaren van woon-, kantoor-, en winkelpanden hebben ons aannemersbedrijf ingeschakeld voor (duurzame) renovaties.

Je werkt immers het liefst samen met gecertificeerde specialisten die zeer ervaren zijn en deskundig te werk gaan. Professionals die houden van heldere communicatie en nakomen van afspraken.

Vrijblijvende offerte

We zijn trots op onze projecten

Deze opdrachtgevers vertrouwen hun (ver)bouw en renovatieprojecten naar volle tevredenheid toe aan ons team professionals.

Ook bouwen, verbouwen of renoveren zonder gedoe?

Vertrouw net als vele anderen op onze jarenlange kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek

In heel Limburg

Wij zijn actief in heel Geleen. Onder andere in Sittard, Geleen, Born, Limbricht, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Beek, Elsloo, Stein, Spaubeek, Nuth, Hulsberg, Schimmert, Roermond, Weert, Venlo, Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Valkenburg, Maastricht en jouw gemeente.

Contact

Contactformulier
+31 85 580 33 33
info@diamorealisatie.nl

Postadres
Economiestraat 61
6135KV Sittard

Bezoekadres
Sittard (route)
Maastricht (route)

google
Rene Severijns
29 maart 2023
google
Carl Migchels
12 december 2022
google
Elly Jeurninck
15 mei 2022

Wij wilden de badkamer geheel renoveren en de materialen waren al geleverd. Helaas liet de toenmalige aannemer ons in de steek. Diamo Realisatie heeft in dezelfde week alles op alles gezet om de planning voor deze renovatie rond te krijgen. Vooraf was er duidelijkheid over de werkzaamheden, het tijdspad en de kosten. Volledig transparant. De badkamer is prachtig geworden. Professionele , vriendelijke vakmensen, goed onderling overleg en afspraken die werden nagekomen. We werden volledig ontzorgd. Heel erg bedankt dat jullie zo snel in zijn gestapt toen we niet meer wisten hoe het verder moest met de badkamer. Diamo Realisatie is echt een aanrader!!

Gratis adviesgesprek staat er.. wat gratis... 90 euro moeten betalen voor het opmeten van de dakkapel om dan meer dan 3 weken te wachten op een offerte. Kan een professioneel bedrijf echt binnen enkele dagen maken. Dan prijzen waar je achterover van valt. Tuurlijk betalen we wel even want er zijn toch geen vakmensen te krijgen of was dit niet de gedachte?

google
Nino Michielse
12 april 2022

Professioneel werk geleverd door vakmensen. Afspraken zijn helder en worden stipt nagekomen. Prettige communicatie omtrent planning van de werkzaamheden. Een aanrader voor zowel een kleine als grote verbouwing.

google
Michael G
8 april 2022

Snelle reactie en denken mee voor het regelen van A tot Z. Goede service, vakmanschap, kwaliteit en erg vriendelijk. Alles wordt goed besproken en nagelopen van opname tot het eind resultaat. Diamo Realisatie is een echte aanrader.

google
Ilja Hony
6 april 2022

I used this company for a lot of construction work and remodeling. As it should be thsi company delivers on time, good work and as promissed. I will recomend this company if you want good and neat work, and if you like things as offered.

google
Eric Janssen
25 februari 2022
google
Ineke Custers
24 oktober 2021

Diamo heeft na goed overleg onze inpandige brievenbus groter gemaakt, waardoor ons zestiger jaren huis weer voldoet aan de eisen van deze tijd. De afspraken waren duidelijk, bij de opname werd geluisterd naar onze wensen en de uitvoering was uitstekend. De vriendelijkheid van alle mensen waar we mee te maken hadden valt op en maakt het fijn om met Diamo samen te werken. Dank jullie wel voor de geklaarde klus!

google
Gaston Vrancken
11 oktober 2021

Ik heb met Diamo reeds diverse projecten gerealiseerd, hetzij op het vlak van (kleinere) nieuwbouw hetzij op het vlak van renovatie. In beide disciplines heeft Diamo zich erg bekwaam getoond. Met name het inlevingsvermogen inzake de klantbeleving en het als bouwteam pro-actief schakelen met andere bouwpartners hebben op mij een blijvende goede indruk achtergelaten. Zij geven nog daadwerkelijk inhoud aan het uitstervende begrip "totaal-ontzorging".

google
Igor Kremers
6 oktober 2021

Heb deze toppers gebeld i.v.m. renovatie badkamer en woonkamervloer. Deze klus diende op korte termijn te gebeuren. Ze zijn snel komen kijken en allebei de klussen op een zeer korte termijn en met goede kwaliteit uitgevoerd. Ben er zeer tevreden over. Nogmaals bedankt mannen.

google
W P
19 april 2021
google
Saskia Appel
22 februari 2021

Wij hebben Diamo ingeschakeld voor de bouwbegeleiding van een groot verbouwingsproject van een pand uit de 18e eeuw. Wij ervaren een zeer prettige samenwerking. Het gevoel van samen invulling geven aan een droom! Dankzij het netwerk van Diamo werken de beste mensen op de juiste klus. We voelen en vullen elkaar aan en daarmee weet Diamo precies wat er moet gebeuren. Zij houden zich aan deadlines en communiceren open en eerlijk. Alles wordt volgens afspraak opgeleverd en daar hou ik van.

google
Marco de vries
12 februari 2021

Als ik een klus aan huis gedaan moet hebben, wat ik zelf niet kan of gewoon de tijd niet voor heb, dan schakel ik Ronald van Diamo in. Hij kent altijd de juiste mensen voor de juiste klus. Het fijne is dat je er met een gerust hart op kunt vertrouwen dat alles goed komt. Dankzij hun eerlijke manier van communiceren, krijg je vooraf duidelijk te horen wat het kost en wat je daarvoor kunt verwachten. Komen ze iets tegen tijdens de klus? Dan weet je ook dat het fijn opgelost wordt. Geen verrassingen dus!

Deze website is gemaakt door Scoob